ATTITYD OCH FUNKTION


Majoriteten av våra projekt levereras stomresta. Dock är vi alltid involverade i projektledning, kontakter med hantverkare, materialval etc ända till inflyttningsklart hus. Med detta upplägg blir byggprocessen mer kreativ samt att totalkostnaden för kund lägre. Vår erfarenhet är att slutresultatet blir avsevärt mycket bättre på detta vis!

 Tack vare våra välisolerade och högkvalitativa byggsystem så kan vi bygga hus med mycket stora fönsterytor med bibehållet inomhusklimat och låga driftskostnader.

VILLA 107

Är ett en riktigt smart hus, med gott om plats för hela familjen. Husets väl tilltagna fönster ger en modern känsla.
BOA: 130 kvm

BJÄRE

Ett mycket karaktäristiskt och avskalat sadeltakshus - exteriört en kombination av formspråken från "hackney" och "camden".

BOA: 130 kvm

IMPULS

Ett kundspecifkt hus som delar planlösning med "brixton", men kunden önskade ett annat formspråk på exteriören. BOA: 173 kvm   

OTTO - RETREAT

En blandning av fritidshus och permanentboende där en hel släkt samlas och tillbringar tid tillsammans under sommarmånaderna.

BOA: 130 kvm   

FRAME

Ett av våra egna visningshus vars namn härstammar från den karaktäristiska ramen på baksidan som även återfinns i "hackney" huset.
BOA: 130 kvm    

LINE HOUSE

Mycket spännande arkitektur signerat Ejje Lundgren.
BOA: 157 kvm    

STRANDRIDAREN

Ett stenkast från sandstranden och dess vajande strandgräs, med utsikt mot Bjärehalvön och med båstads nattsken i blickfånget ligger denna villa med dess kritvita fasad och svarta fönsterpartier. BOA: 140 kvm    

MELLBYSTRAND

Fritidshus som erbjuder variationsmöjligheter som gör fritidshuset anpassningsbart efter din familjesituation, tycke och smak.

BOA: 50 kvm   

FRÖSAKULL

En variant på "hampstead" huset. Här klätt i norrländsk kärngran med järnvitriol och silverbets med vår egna minimala enkelfas profil och dold infästning.
BOA: 166 kvm  

LODGE

Fjällstugor med strama och moderna framtoning, sommar som vintertid. Interiört svarta ekgolv & den Svartborstade furupanelen på väggarna i stark kontrast till ett kritvitt kök och tak. BOA: 95 kvm 

SUNNINGEN

Med utgångspunkt från "frame house" så kund-anpassade vi detta lilla men häftiga hus. Polerade betonggolv, svarta takhängda dörrar och garderober från golv till tak ger ett modernt men harmoniskt hus.

BOA: 127 kvm